Galleriet

 

Galleriet

I utställningssalen finns en vacker eldstad, vita väggar och ett underbart stengolv!

 

 

Per Wikström, Ann-Mari Nilsson, Åjer Räkenhålsgattu 5, 793 90 Leksand. www.konstileksand.se

Tips att göra efter utställning!

På kvällen, efter utställningen, kan du ta en promenad i området, eller varför inte hyra en cykel, och göra en liten utflykt i Furudals Bruk! Gör ett besök vid Furudals Bruks museum, eller varför inte besöka golfbanan.

Här finns även en liten badplats!

En kort promenad från galleriet, hittar du den lilla badplatsen, där du kan hyra en kanot, eller bara låna grillen som finns vid badstranden och avnjuta en härlig måltid i en underbar miljö! _____________________

UTSTÄLLNING I GALLERIET

Pris per utställningsvecka 1500:- Skr

Ett annorlunda sätt att ha utställning! Läs nedan.

* Ej provision, kvarlämnade alster efter utsällningsveckan som skall försäljas av oss, tillkommer 20% i provision.

* Utställare ordnar vernissage, annonsering samt passning av alster själva.

* Vi sköter annonsering till Siljan Turism, information till turistinformationer i länet, hemsidor, Facebook, annonser om Stensalen Galleri i diverse tidningar samt utdrag och information till flertalet hotell och bibliotek i länet.

* Vi ombesörjer med en kod till ett nyckelskåp där nyckel till galleriet finns. Detta är ett galleri/utställningslokal, där utställare sköter allt själva. Om möjlighet ges, besöker vi galleriet för fotografering av utställningen till hemsidan. Om förhinder uppstår, har vi önskan om att utställare själva fotograferar utställningen och skickar bilder till oss.

* Vernissage äger rum lördag kl 11.00. Utställningsveckan är från fredag kl 18.00 till nästkommande fredag kl 17.00 då allt skall plockas ner inför nästa utställare.

* En utställningsvecka består av 3-4 utställare. Antingen kan ni anmäla ert intresse tillsammans med goda vänner eller så ordnar vi ihop utställare som kompletterar varandra. Ni får då mailadress, telefonuppgifter så ni kontakta varandra inför utställningen.

* Galleriet består av två väggar som följer på långsidorna, där du har stor möjlighet att hänga dina konstverk. Det finns även möjlighet att hänga alster på kortsidorna samt även ställyta i fönsterkarmerna.

Här finns stora härliga fönster med mycket ljusinsläpp, samt spotlights i tak som du kan rikta mot dina alster. Golvet består av ett härligt vackert stengolv. Till förfogande finns en del bord, och övrigt material som kan användas till utställningen.

Låter det intressant? Kontakta oss så får du all information inför din utställning! Väggyta, golvyta mm.